AEDSupermarkt.nl

YOUR SLOGAN HERE

AED Draagtassen

AED Draagtassen

Heeft u een AED aangeschaft? Dan raden wij u ook aan om daarbij een geschikte AED draagtas aan te schaffen. Een handzame draagtas voor uw AED vindt u bij AEDSupermarkt.nl. (bij een aantal AED’s wordt de draagtas standaard al bijgeleverd)

 

Waarom een AED draagtas?

Met de AED draagtas verplaatst u uw defibrillator gemakkelijk en snel. Alle AED draagtassen beschikken over een verstelbare draagband of een handvat, om zo de handzaamheid van uw AED te garanderen. Bovendien wordt de AED door middel van een draagtas beschermd tegen krassen en schade. De inzet van een AED zonder (elektronische) mankementen en/of schade is bij levensbedreigende situaties natuurlijk noodzakelijk: er mag geen tijd verloren gaan.

Onze draagtassen beschikken daarnaast over extra ruimte om reserve elektroden, een reservebatterij, een rescue kit en andere AED accessoires op te bergen of aan te hangen. Zo kunt u alle essentiële AED-benodigdheden op één plek bewaren.

 

Gebruik van de AED draagtas

Plaats uw defibrillator in de draagtas. Terwijl de defibrillator in de draagtas zit, kan deze meestal nog steeds worden afgelezen door het transparante venster dat is ingebouwd in de AED draagtas en anders is het voldoende om de tas te openen. De hulpverlener hoeft de AED daarom niet helemaal uit de draagtas te halen, om de AED af te lezen en is daardoor snel toegankelijk in noodsituaties.

 

Soorten AED draagtassen & prijzen

De soort draagtas die u nodig heeft, is afhankelijk van het merk AED dat u gebruikt. Voor elke AED in onze webshop, is er ook een bijbehorende draagtas verkrijgbaar. Wij vertegenwoordigen o.a. de AED’s van: Cardiac Science, Defibtech, HeartSine, Philips, Physio-Control en Zoll. De prijzen van de AED draagtassen variëren tussen de € 50,- en
€ 172,50 excl. BTW.

Heeft u een vraag over onze AED draagtassen? Stel deze dan gerust onder de draagtas waarin u geïnteresseerd bent of bestel direct uw AED draagtas bij AEDSupermarkt.nl !

statement-gratis-verzending
statement-snelle-levering
statement-klanter-service

Betalen van uw bestelling

U kunt uw bestelling op verschillende manieren aan ons betalen.

Naast betaling met iDeal kunt u het te betalen bedrag ook zelf overboeken via uw bank.  

iDEAL-Payoff-2-klein

 

 

 

Neemt contact met ons op

AEDsupermarkt.nl

Tel: 0318 - 507 506

info@aedsupermarkt.nl

Middelbuurtseweg 5d
3903LB Veenendaal

Bank: NL88RABO0134225325

Klanten Service