Reseller - Wederverkoop

Via AEDSupermarkt.nl kunnen zowel bedrijven als ook particulieren, AED’s en bijbehorende producten bestellen. Nu bieden wij sinds kort ook de mogelijkheid om AED dealers aan te sluiten als reseller / wederverkoper. Op die manier kunnen regionaal werkende dealers zich aansluiten bij het grotere inkoopcollectief van AEDSupermarkt.nl wat een gunstig effect kan hebben op uw inkoopprijzen. Als u een opleidingsbureau of AED dealer bent kunt u zich gratis aanmelden als reseller / wederverkoper. Wanneer u niet precies weet of u in deze categorie valt neem dan contact met ons op!

Wij vinden het belangrijk dat AED’s voor iedereen toegankelijk zijn. Wanneer je binnen 6 minuten start met het reanimeren en defibrilleren is de overlevingskans ca. 70%! Vanuit die gedachte proberen wij de verkoopprijzen van de AED’s en bijbehorende producten zo laag mogelijk te houden. Dit doen wij, door periodiek met leveranciers om tafel te zitten en gebruik te maken van gebundelde inkopen. Wanneer u bij ons een AED aanschaft kunt u er vanuit gaan dat de prijs goed is. Het kan wel altijd verstandig zijn telefonisch contact op te nemen. Er bestaat namelijk altijd een kans dat de inkoopprijzen iets fluctueren en juist in die week net even iets scherper uitvallen, waardoor we dit ook kunnen doorberekenen in een lagere verkoopprijs!

Elke reseller / wederverkoper kan direct meeprofiteren van de gunstige inkoopprijzen van AEDSupermarkt.nl. Omdat je als AED dealer vaker een bestelling doet bij AEDSupermarkt.nl óf juist meerdere producten tegelijk besteld, kunnen we nóg scherpere inkoopprijzen aanbieden. Het staat vervolgens vrij om uw eigen verkoopprijzen te hanteren bij uw klanten. Bij de verkoop van AED’s is het wel belangrijk dat u bijhoudt aan welke klanten u deze heeft verkocht. De specifieke serienummers zullen geregistreerd moeten worden volgens de Europese wetgeving voor medische apparatuur, sinds 2017 de Medical Device Regulation (MDR). Alle apparaten kunnen dan getraceerd worden op het moment dat er onverhoopt sprake is van een terugroepactie vanuit de desbetreffende fabrikant. AEDSupermarkt.nl kan de AED’s dan herleiden tot de resellers / wederverkopers waarna u de AED’s kunt traceren bij uw eigen klanten.


Als u een opleidingsbureau of AED dealer bent kunt u zich gratis aanmelden als reseller / wederverkoper. Wanneer u niet precies weet of u in deze categorie valt neem dan contact met ons op!