Bestellen en verzenden

Bestellen:

Uw bestelling kunt u thuis, of op een ander adres laten bezorgen. Tijdens het bestellen van de artikelen kunt u deze keuze maken. Tijdens de bestelling kunt u ook een account aanmaken of inloggen op uw bestaande account. Met een account worden uw voorkeuren onthouden en kunt u naderhand facturen downloaden. U kunt ook zonder account een bestelling plaatsen wanneer u kiest voor; Afrekenen als gast.

Tijdens uw bestelling zult u erachter komen dat wij geen verzendkosten berekenen. Deze kosten betalen wij zelf waardoor u geen aanvullende kosten zult zien tijdens het bestelproces.

Wanneer uw bestelling door ons is ontvangen zult u binnen enkele minuten automatisch een bevestiging ontvangen via de mail. Vervolgens wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Via de mail zullen wij u op de hoogte houden van de vorderingen van uw bestelling.

U heeft na bestelling ook de mogelijkheid een bestelling te annuleren. Dit kunt u telefonisch maar ook via de mail doorgeven.

Verzenden:

Onze bestellingen worden veelal door PostNL verwerkt. Als we een pakketje naar het buitenland versturen zal dit veelal via andere transporteurs zijn. Als uw bestelling door ons is verzonden krijgt u binnen enkele minuten automatisch een bevestiging via de mail.

Vanuit AEDSupermarkt.nl vinden wij het ook belangrijk om rekening te houden met onze omgeving, de natuur en onze toekomst. In het kader van MVO proberen wij onze eigen voorraad zo klein mogelijk te houden. Op die manier hoeven wij geen producten weg te gooien op het moment dat de uiterste gebruiksdatum is gepasseerd.

Wij hebben specifieke afspraken gemaakt met fabrikanten en leveranciers zodat wij direct uit onze gedeelde voorraad kunnen leveren. Daar worden vervolgens géén verzendkosten op gerekend. Wanneer u een retourzending wilt versturen zijn deze kosten voor uzelf.

De levertijd op de meeste producten is maximaal 1 á 2 werkdagen. Wanneer de levertijd buiten deze 2 werkdagen valt zal er van tevoren contact met u worden opgenomen.