410169ee-a03c-4b0a-b189-28b346ad8a86

DE WEBSHOP VOOR UW AED,
AED BATTERIJEN EN ELEKTRODEN

Ontstaan van AEDSupermarkt.nl


AEDSupermarkt.nl is in 2008 ontstaan vanuit een regionale opleider op het gebied van bedrijfshulpverlening en brandbestrijding. Omdat de vraag naar AED’s en bijbehorende producten steeds luider werd, is het initiatief genomen om AEDSupermarkt.nl te starten. Met het kantoor in Veenendaal focust het bedrijf zich op de aanwezigheid van het juiste aantal AED’s in haar eigen regio. Via de website / webshop biedt AEDSupermarkt.nl ook de mogelijkheid om andere locaties in Nederland te voorzien van AED’s en bijbehorende producten.
3afc7baa-62b1-42e2-aab4-59da6f815477
Speerpunten AEDSupermarkt.nl
  • AED’s moeten voor iedereen toegankelijk zijn
  • Prijzen worden zo laag mogelijk gehouden
  • Gratis verzending
  • Capabel personeel met kennis van zaken
  • Passend advies

Wat vinden wij belangrijk


Vanuit AEDSupermarkt.nl vinden wij het belangrijk dat iedereen binnen Nederland de mogelijkheid heeft om snel de beschikking te hebben over een AED. Wanneer er namelijk binnen 6 minuten gestart wordt met de reanimatie en het defibrilleren van het hart, is de overlevingskans tegenwoordig circa 70%!

Vanuit die gedachte proberen wij de verkoopprijzen van de AED’s en bijbehorende producten zo laag mogelijk te houden. Dit doen wij, door periodiek met leveranciers om tafel te zitten en gebruik te maken van gebundelde inkopen. Wanneer u bij ons een AED aanschaft kunt u er vanuit gaan dat de prijs goed is. Het kan wel altijd verstandig zijn telefonisch contact op te nemen. Er bestaat namelijk altijd een kans dat de inkoopprijzen iets fluctueren en juist in die week net even iets scherper uitvallen, waardoor we dit ook kunnen doorberekenen in een lagere verkoopprijs!

DE WEBSHOP VOOR UW AED, AED BATTERIJEN EN ELEKTRODEN

U kunt er tevens vanuit gaan dat onze medewerkers altijd hun kennis up-to-date houden. Dit doen zij door periodiek trainingen te volgen bij de fabrikanten / leveranciers. Op die momenten komen ook de allernieuwste AED’s aan bod waarbij de laatste ontwikkelingen besproken worden. Dit kunnen zij weer vertalen in een juist advies aan u als klant, wanneer u niet precies weet welke AED aan uw voorwaarden en eisen voldoet.

Vanuit AEDSupermarkt.nl vinden wij het ook belangrijk om rekening te houden met onze omgeving, de natuur en onze toekomst. In het kader van MVO proberen wij onze eigen voorraad zo klein mogelijk te houden. Op die manier hoeven wij geen producten weg te gooien op het moment dat de uiterste gebruiksdatum is gepasseerd. Wij hebben specifieke afspraken gemaakt met fabrikanten en leveranciers zodat wij direct uit onze gedeelde voorraad kunnen leveren. Daar worden vervolgens géén verzendkosten op gerekend. Al onze verzendingen zijn gratis. Wanneer u een retourzending wilt versturen zijn deze kosten voor uzelf.

VRAGEN OF MEER INFORMATIE

De meeste informatie is terug te vinden op de website. Het kan uiteraard zo zijn dat u het antwoord niet weet te vinden. U kunt dan altijd contact opnemen met onze klantenservice.
externalId=aedsupermarkt-home-1.1.2.1.1&filter[active]=1&filter[tag]=usp-primary
GRATIS VERZENDING
Alle bestellingen gratis verzonden binnen Nederland
HEEL NEDERLAND
Alle bestellingen voor 16.00 uur worden, mits voorradig, dezelfde dag verzonden
PERSOONLIJKE SERVICE
Heeft u vragen? Bel rechtstreeks met onze klantenservice