27 jan 2019

AED Wandbeugels

Wilt u een AED aanschaffen voor uw kantoorpand, buurthuis, sportschool of andere (openbare) ruimte? Dan raden wij u aan om ook een AED wandbeugel te bestellen, zodat u de AED op een veilige manier aan de muur kunt bevestigen.

Waarom een AED wandbeugel?

Met een wandbeugel kunt u uw AED op een zichtbare plek hangen, zodat deze binnen handbereik is op het moment van inzet. Hang uw AED op een opvallende plek: het is noodzakelijk dat de AED voor iedereen snel toegankelijk is in noodsituaties. Het opbergen van uw AED in een wandbeugel voorkomt ook dat de AED schade wordt toegebracht. Mankementen kunnen het gebruik van uw AED bemoeilijken.

Geschikte wandbeugel voor uw AED

Voor de verschillende modellen AED’s zijn er diverse wandbeugels verkrijgbaar. Bij AEDSupermarkt.nl vindt u wandbeugels die geschikt zijn voor de AED’s van: Cardiac Science, Defibtech, HeartSine, Philips, Physio-Control en Zoll.

Ook verkopen wij de universele wandbeugel, waarmee u in principe elk type AED kunt ophangen op de gewenste plek. Het is belangrijk dat u bij de aanschaf van uw wandbeugel bepaalt of u de AED met of zonder draagtas zou willen ophangen. Niet op alle wandbeugels kunt u de AED namelijk met draagtas bevestigen. Bij de universele wandbeugel zijn er weer AED’s die niet zonder draagtas opgehangen kunnen worden.

Bevestigen van een AED wandbeugel

In de meeste gevallen kunt u de wandbeugel gemakkelijk bevestigen door middel van een aantal schroeven. Montagemateriaal wordt niet bij de wandbeugels geleverd. Het montagemateriaal is namelijk sterk afhankelijk van de achtergrond waarop u de wandbeugel hangt.

De prijzen van de AED wandbeugels variëren tussen de €24,95 en €125,- excl. BTW.

Heeft u een vraag over onze AED wandbeugels? Stel deze dan gerust op de productpagina van de wandbeugel waarin u geïnteresseerd bent of bestel direct uw AED wandbeugel bij AEDSupermarkt.nl !

Deel dit bericht met jouw netwerk

LEES MEER BLOGS

Zie hieronder andere interessante blogs van AEDSupermarkt.nl! Periodiek zullen wij nieuwe interessante berichten met u delen!
externalId=aedsupermarkt-blogs-details-2.1.1.1.1&filter[active]=1