AEDSupermarkt.nl

YOUR SLOGAN HERE

AED kopen? Kies voor AEDSupermarkt.nl

AED kopen? AEDSupermarkt.nl is dé specialist

Wilt u als trainer of hulpverlener een AED kopen? Dan bent u bij ons - AEDSupermarkt.nl - aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment van AED defibrillators en producten die daaraan gerelateerd zijn, zoals elektroden, trainers en batterijen. Vanuit onze hulpverleningsachtergrond bieden wij AED defibrillators aan van de beste kwaliteit.

 

Lees meer: AED kopen? Kies voor AEDSupermarkt.nl

Wat is een AED

Wat is een AED?

Wat is een AED? Wat doet het apparaat? Wat maakt een AED een goed apparaat? En waar moet je op letten bij het aanschaffen van een AED?

Zomaar wat vragen die al snel voorbij komen op het moment dat je het over een AED hebt. De AED komt steeds vaker voorbij in de Nederlandse samenleving en dat is maar goed ook. Waar de AED in het verleden alleen toegankelijk was voor de medisch specialisten worden de apparaten steeds meer ingesteld op het gebruik door niet-professionals.

Wij zullen nu verder ingaan op de vragen Wat is een AED, Wat doet een AED en Hoe werkt een AED.

Lees meer: Wat is een AED

Waarom zou je een AED aanschaffen

Waarom zou je een AED aanschaffen?

Een hartstilstand komt nooit op een goed moment. Je wilt nog veel dingen meemaken in het leven en nog heel veel dingen doen. Als je een hartstilstand in het ziekenhuis krijgt kan je er vanuit gaan dat de kans groot is dat je het zal overleven. In het ziekenhuis zijn er veel hulpverleners aanwezig en is er goede apparatuur voorhanden.

Uit onderzoek van de Hartstichting[1] blijkt dat verreweg de meeste mensen thuis een hartstilstand krijgen. Dit gaat om maar liefst 66% tot 70% van de mensen met een hartstilstand. Ook op straat, 10% tot 15%, en in een openbaar gebouw, 7% tot 11%, is de kans op een hartstilstand aanwezig.

Lees meer: Waarom zou je een AED aanschaffen

statement-gratis-verzending
statement-snelle-levering
statement-klanter-service

Betalen van uw bestelling

U kunt uw bestelling op verschillende manieren aan ons betalen.

Naast betaling met iDeal kunt u het te betalen bedrag ook zelf overboeken via uw bank.  

iDEAL-Payoff-2-klein

 

 

 

Neemt contact met ons op

AEDsupermarkt.nl

Tel: 0318 - 507 506

info@aedsupermarkt.nl

Middelbuurtseweg 5d
3903LB Veenendaal

Bank: NL88RABO0134225325

Klanten Service