09 feb 2019

AED Accessoires

Wist u dat wij ook verschillende accessoires voor uw AED aanbieden, om het gebruik van uw AED nog gemakkelijker en veiliger te maken? Zo vindt u bij AEDSupermarkt.nl bijvoorbeeld diverse AED draagtassen, wandbeugels en diverse andere accessoires die geschikt zijn voor uw AED.

AED draagtassen

Met de AED draagtassen verplaatst u uw defibrillator gemakkelijk en snel. Alle AED draagtassen beschikken over een verstelbare draagband of een handvat, om zo de handzaamheid van uw AED te garanderen. Bovendien voorkomt u dat uw AED schade wordt toegebracht, als u deze opbergt in een AED draagtas. De soort draagtas die u nodig heeft, is afhankelijk van het merk AED dat u gebruikt. Wij vertegenwoordigen o.a. de AED’s van: Cardiac Science, Defibtech, HeartSine, Philips, Physio-Control en Zoll.

AED Wandbeugels

Met een AED wandbeugel kunt u uw AED op een zichtbare plek hangen, zodat deze voor iedereen snel toegankelijk is in noodsituaties. Voor de verschillende modellen AED’s zijn er diverse wandbeugels verkrijgbaar. In de meeste gevallen kunt u de AED wandbeugel gemakkelijk bevestigen door middel van een aantal schroeven. Het is belangrijk dat u bij de aanschaf van uw AED wandbeugel nagaat of u de AED met of zonder draagtas zou willen ophangen. Er is ook een goedkopere universele (voor elke AED) wandbeugel beschikbaar. Let er wel op dat niet elke AED over een handgreep beschikt en dus een tas nodig heeft om de AED op te kunnen hangen.

Overige AED Accessoires

Op zoek naar een rescuekit, heartstart baby/kindsleutel, AED stickers of pictogrambordjes (om aan te geven waar uw AED hangt of dat er een AED aanwezig is)? Ook hiervoor bent u aan het juiste adres bij AEDSupermarkt.nl en deze vindt u onder ‘overige AED accessoires’.

Kortom: bij AEDSupermarkt.nl vindt u alles wat u nodig heeft voor het bezitten van een AED.
Heeft u vragen over waar je op moet letten bij de aanschaf van een AED en bijbehorende accessoires? Neem dan gerust contact met ons op of bestel direct uw AED (en/of) accessoires bij AEDSupermarkt.nl !

Deel dit bericht met jouw netwerk

LEES MEER BLOGS

Zie hieronder andere interessante blogs van AEDSupermarkt.nl! Periodiek zullen wij nieuwe interessante berichten met u delen!
externalId=aedsupermarkt-blogs-details-2.1.1.1.1&filter[active]=1