AEDSupermarkt.nl

YOUR SLOGAN HERE

PDFPrinten

Zoll AED 3 batterij

De Zoll AED 3 Batterij is geschikt voor de Zoll AED 3 volautomaat en de Zoll AED 3 halfautomaat. Wanneer de zelftestinterval op 1 keer in de week wordt geplaatst zal de batterij een levensduur van 5 jaar hebben. Indien er dagelijks een zelftest wordt uitgevoerd zal de levensduur van de batterij 3 jaar zijn. Ook als de zelftestinterval op 1 keer in de week staat en het WiFi signaal niet heel sterk is zal de batterij niet de 5 jaar levensduur redden.
Fabrikant : Zoll

Prijs incl. BTW € 179,85
€ 165,00
BTW € 14,85
Vaak samen gekocht

Zoll AED 3 CPR Uni-Padz elektroden

+ € 169,00
Dit product wordt vaak samen gekocht met andere producten, vink aan wat u mee wilt bestellen!

Beschrijving

 

De Zoll AED 3 Batterij is geschikt voor de Zoll AED 3 volautomaat en de Zoll AED 3 halfautomaat. Wanneer de zelftestinterval op 1 keer in de week wordt geplaatst zal de batterij een levensduur van 5 jaar hebben. Indien er dagelijks een zelftest wordt uitgevoerd zal de levensduur van de batterij 3 jaar zijn. Ook als de zelftestinterval op 1 keer in de week staat en het WiFi signaal niet heel sterk is zal de batterij niet de 5 jaar levensduur halen. Deze batterij kan niet opgeladen worden en is uitsluitend te gebruiken voor de Zoll AED 3 volautomaat en de Zoll AED 3 halfautomaat. Als de AED heeft aangegeven dat het batterijniveau laag is kunnen er nog minimaal 9 defibrillatie schokken worden gegeven.

 

 

De verpakking bevat:

  • 1 batterij.

 

Deze Zoll AED 3 batterij is geschikt voor:

 

Batterij leeg:

  • Als de batterij bijna leeg is zal dit op verschillende manieren zichtbaar worden. Er zal geen groen vinkje meer verschijnen in de statusindicator. In dit geval zal het display ook de melding Verwissel Batterijen weergeven. Als de AED is aangesloten op een Wi-Fi netwerk zal er ook een melding binnenkomen bij uw AED dienstverlener als de batterij bijna leeg is. De batterij zal zo spoedig mogelijk vervangen moeten worden. Deze AED zal geen akoestisch signaal afgeven als de batterij bijna leeg is.

statement-gratis-verzending
statement-snelle-levering
statement-klanter-service

Betalen van uw bestelling

U kunt uw bestelling op verschillende manieren aan ons betalen.

Naast betaling met iDeal kunt u het te betalen bedrag ook zelf overboeken via uw bank.  

iDEAL-Payoff-2-klein

 

 

 

Neemt contact met ons op

AEDsupermarkt.nl

Tel: 0318 - 507 506

info@aedsupermarkt.nl

Middelbuurtseweg 5d
3903LB Veenendaal

Bank: NL88RABO0134225325

Klanten Service