AEDSupermarkt.nl

YOUR SLOGAN HERE

PDFPrinten

Physio-Control Lifepak CR2 batterij

De Physio-Control Lifepak CR2 Batterij is geschikt voor de Physio-Control Lifepak CR2 volautomaat en de Lifepak CR2 halfautomaat. De batterij heeft een levensduur van 4 jaar als de AED stand-by staat of 166 defibrillatie schokken van 200 joules dan wel 103 schokken van 360 joules. Deze batterij kan niet opgeladen worden en is uitsluitend te gebruiken voor de Physio-Control Lifepak CR2 volautomaat en de Lifepak CR2 halfautomaat.
Fabrikant : Physio-Control

Prijs incl. BTW € 245,25
€ 225,00
BTW € 20,25
Vaak samen gekocht

Physio-Control Lifepak CR2 elektroden

+ € 100,00
Dit product wordt vaak samen gekocht met andere producten, vink aan wat u mee wilt bestellen!

Beschrijving

 

De Physio-Control Lifepak CR2 Batterij is geschikt voor de Physio-Control Lifepak CR2 volautomaat en de Lifepak CR2 halfautomaat. De batterij heeft een levensduur van 4 jaar als de AED stand-by staat of 166 defibrillatie schokken van 200 joules dan wel 103 schokken van 360 joules. Deze batterij kan niet opgeladen worden en is uitsluitend te gebruiken voor de Physio-Control Lifepak CR2 volautomaat en de Lifepak CR2 halfautomaat. Als de AED heeft aangegeven dat het batterijniveau laag is kunnen er nog minimaal 6 defibrillatie schokken worden gegeven van 360 joules.

 

 

De verpakking bevat:

  • 1 batterij.

 

Deze Physio-Control Lifepak CR2 batterij is geschikt voor:

 

Batterij leeg:

  • Als de batterij bijna leeg is zal dit alleen zichtbaar worden doordat de gereedheidsindicator niet meer knippert. Wanneer de deksel geopend wordt kunt u de Taal- en Kindermodus-knop tegelijkertijd ingedrukt houden voor 2 seconden. De AED zal aangeven wat er mis is. Als de AED is aangesloten op een Wi-Fi netwerk zal er ook een melding binnenkomen bij uw AED dienstverlener als de batterij bijna leeg is. De batterij zal zo spoedig mogelijk vervangen moeten worden. Deze AED zal geen akoestisch signaal afgeven als de batterij bijna leeg is.

statement-gratis-verzending
statement-snelle-levering
statement-klanter-service

Betalen van uw bestelling

U kunt uw bestelling op verschillende manieren aan ons betalen.

Naast betaling met iDeal kunt u het te betalen bedrag ook zelf overboeken via uw bank.  

iDEAL-Payoff-2-klein

 

 

 

Neemt contact met ons op

AEDsupermarkt.nl

Tel: 0318 - 507 506

info@aedsupermarkt.nl

Middelbuurtseweg 5d
3903LB Veenendaal

Bank: NL88RABO0134225325

Klanten Service